Ohjelmointityötä Turusta

Rekrytointi

Haluatko mukaan?

Teknologiat ja erikoisalat vaihtelevat meillä projekteittain, mutta näillä olet vahvoilla. Olitpa sitten erikoistunut tiettyyn alueeseen tai kiinnostunut kokonaiskuvasta full stack -meiningillä, löydät meiltä näköistäsi tehtävää. Teemme dynaamista, vaihtelevaa duunia, joten pääset käyttämään taitojasi kattavasti ja kehittämään samalla kykyjäsi uuden parissa.
Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi ja alaasi ja sinulta löytyy rohkeutta ideoida ääneen, miten siinä onnistutaan. Kun tuot tiimiimme lisäperspektiiviä ja kehittymisen henkeä, vastineeksi takaamme sinulle modernit puitteet tekemiseesi, kannustavan työporukan ja vapaat kädet.

Työsuhde-edut

 • Valitsemasi työvälineet
 • Joustavat työajat
 • Etätyömahdollisuus
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Puhelinetu
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Hyvinvointibudjetti
 • Konferenssimatkat ja tapahtumat
Asiakkaan tarve on työmme alku ja juuri. Pääset panoksellasi ratkaisemaan oikeiden ihmisten ongelmia ja ideoimaan kanssamme, miten tarve täytetään mahdollisimman tehokkaasti ja käytännönläheisesti. Työ vaatii kiinnostusta asiakkaan ja käyttäjän näkökulmaan ja taitoa kommunikoida tekniset asiat myös niin, että ei-tekniset ihmiset ne ymmärtävät.
Jos sinulla on tarjota tämänkaltaista vahvistusta osaamiseemme, laita hakemusta tulemaan. Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti itsestäsi ja liitä CV mukaan. Kerro myös, millaista työtä haluaisit tulevaisuudessa tehdä ja mitä taitoja tahtoisit kehittää. Vastaamme kahden päivän sisällä.

Rekryprosessimme on kolmiosainen

 1. Hakemus
 2. Harjoitustehtävä
 3. Haastattelu
Jos hakemuksesi on lupaava, saat vastauksessamme kutsun harjoitustehtävään, jossa tutustumme työskentely- ja ongelmanratkaisutapoihisi. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostitse. Rekryn viimeisessä vaiheessa tarjoamme kahvit, niin tutustutaan toisiimme haastattelun merkeissä.

Avoimet paikat

Full-Stack -kehittäjä

hyvä asenne, kommunikointitaidot, NodeJS

Full Stack-kehittäjänä liikut sujuvasti tietokantojen, taustapalveluiden ja käyttöliittymän välillä, eli sinulle valikoituu työtehtäviä tarpeen mukaan kaikista ohjelmiston kerroksista. Käyttäjäkokemus on sinulle tärkeä asia ja työkalupakkiisi kuuluu joku moderneista JavaScript UI -kehyksistä, kuten React tai AngularJS.

Hahmotat projektin kokonaisuutena ja selkeytät kokonaisuutta myös muille, sillä ymmärrät miten osaset liittyvät toisiinsa.

Toteutamme uutta toiminnanohjausjärjestelmää hotellialalle, joten pääset heti mukaan tuoreeseen projektiin.

Avainsanoja: hyvä asenne, kommunikointitaidot, NodeJS, MongoDB, HTML5, Express, AngularJS, ReactJS

Kysy lisätietoja +358 400 504362, vastaamme mielellämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@nemit.fi. Kerro samalla, millaista työtä haluaisit tulevaisuudessa tehdä ja mitä taitoja tahtoisit kehittää.

Scala-kehittäjä

hyvä asenne, kommunikointitaidot, Scala

Scala-kehittäjänä vahvistat tiimimme backend-osaamista. Kehität selkeätä ja modulaarista koodia ja sinulla on tuntemus moderneista Java- ja Scala-kirjastoista. Arvostamme kiinnostusta mikropalvelu-arkkitehtuuriin sekä DevOps-käytäntöjen, Docker-, Ansible- ja pilvipalveluiden tuntemusta.

Toteutamme uutta toiminnanohjausjärjestelmää hotellialalle, joten pääset heti mukaan tuoreeseen projektiin.

Avainsanoja: hyvä asenne, kommunikointitaidot, Scala, Java, Akka, Reactive Programming, HTML5, AngularJS

Kysy lisätietoja +358 400 504362, vastaamme mielellämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen rekry@nemit.fi. Kerro samalla, millaista työtä haluaisit tulevaisuudessa tehdä ja mitä taitoja tahtoisit kehittää.

Toimistomme sijaitsee aivan Turun keskustassa kauppatorin kupeessa

Nemit office