CGI
Asiakastarina

CGI

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman viidenneksi suurin riippumaton tietoteknologian palveluita tarjoava yritys. Yhtiö tarjoaa konsultointi-, IT- ja ulkoistamisratkaisuja useille eri toimialoille öljyteollisuudesta kaupan alaan, ja CGI:n 70 000 asiantuntijaa palvelevat tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Meidän roolimme

Olemme olleet alihankkijana useissa CGI:n asiakasprojekteissa ja olemme tehneet yhteistyötä jo Nemitin perustamisvuodesta lähtien. Meillä on useiden vuosien kokemus ja hyvä erikoisalaosaaminen terveydenhuollon toimialasta ja tietojärjestelmistä. Vastuualueemme projekteissa ovat olleet kehitys– ja asiantuntijatehtävät terveydenhuollon ja valtion kehitysprojekteissa.
CGI:n terveydenhuollon projektit ovat luonteeltaan pitkäkestoisia ja isoja. Meidän roolimme on auttaa olemassa olevia tiimejä, kun tarve on. Pitkäjänteisen yhteistyön etuna on, että tunnemme ympäristön sekä ihmiset ja pystymme heti aloittamaan kehitystyön. Täysin uuden kehittäjän mukaan tuominen olisi iso panostus sekä kehittäjälle että CGI-tiimille. Tällä tavalla pystymme tarjoamaan kustannustehokasta kehityspalvelua silloin, kun sitä tarvitaan.

Teknologiat

Java, Java EE, Oracle, Spring, Camel, Docker